Circul continuă și în Parlament. Liderii AUR au venit cu pancarte, iar înjurăturile spuse la prezidiu sunt de nereprodus. Sunt acuzații de extremism, iar unul dintre deputați i-a numit pe social-democrați “homosexuali”. Jigniri ca la ușa cortului au fost și între Pavel Popescu de la PNL și George Simion. Liberalul l-a numit “drogat” pe liderul AUR.

“Acest pupitru a fost confiscat azi de partidul extremist AUR. George, atunci când te-am întrebat dacă te-ai drogat, te-am întrebat dintr-un singur motiv, niciodată nu s-a întâmplat să se introducă prin consilieri droguri, arme, gloanțe și ce ați făcut voi în acești ani în Parlamentul României, nu a făcut nimeni niciodată, ăsta e motivul pentru care trebuie să dispăreți din politica din România”, a spus Pavel Popescu. 

George Simion: „S-au găsit arme la PNL-u, mașina de scris automată la PNT-u, vin rușii, medicamente pentru dl Pavel Popescu. Sunteți…. săracul”.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGeorge Simion și simpatizanții săi au luat cu asalt Parlamentul – îmbrânceli cu forțele de ordine – VIDEO
Articolul următorCamera Deputaţilor a adoptat un proiect care vizează personalul CCR: Magistraţii-asistenţi vor beneficia de pensie de serviciu