Liderul AUR George Simion s-a prezentat, duminică dimineață, la vot. Simion și-a exercitat dreptul de a alege cu puțin timp înainte de ora 7:30, la o secție de votare deschisă la Colegiul Național Gheorge Lazar din Capitală. Acesta a fost însoțit de soția sa, Ilinca. După ce a ieșit de la urne, președintele AUR a transmis că a votat “pentru viitor”. “Am votat schimbarea”, a mai spus George Simion. Secțiile de votare s-au deschis, astăzi, la ora 7:00. Românii sunt așteptați la urne să-și aleagă primarii, consilierii locali și județeni, șefii consiliilor județene, dar și europarlamentarii.

Liderul AUR George Simion este un politician harnic. Acesta s-a prezentat duminică dimineața la secția de votare, imediat după deschiderea urnelor, respectiv în jurul orei 7:30.

Mesajul transmis de George Simion după exercitarea dreptului de vot a fost unul ferm: “Fac un apel la cei din secții să aibă rezistență. Tot ce ne dorim e un vot CORECT. Sunt două tipuri de alegeri separate. Am ales sa votez în București pentru alegerile europarlamentare și voi merge în Vrancea, acolo unde am domiciliul, să votez pentru locale. Am votat pentru VIITOR, am votat SCHIMBAREA”. 

Imagine

 

Aproape 19 milioane de români sunt așteptați, astăzi, la urne pentru a-și alege reprezentanții în administrația locală și trimișii în Parlamentul European. Acesta este primul dintre cele patru scrutine programate în 2024, un an pe care analiștii l-au numit „superlectoral”. 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentTU DECIZI! Lupta electorală se vede la Realitatea PLUS! Află primul REZULTATUL VOTULUI. Sociologi și analiști de top, dezbateri de foc în ziua alegerilor
Articolul următorAmenda pe care o riscă cei care fotografiază buletinul de vot