Adrian Vigheciu, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, a ieșit cu vaca la păscut lângă Palatul Parlamentului și lângă Catedrala Mântuirii Neamului. 

Acțiunea sa, pe care a prezentat-o într-un clip publicat pe pagina personală de Facebook, are rolul de a atrage atenția asupra lipsei de interes a autorităților locale din Sectorul 5 asupra problemelor oamenilor.

În mesajul care însoțește clipul, Vigheciu lansează o provocare și pentru principalul contracandidat, Vlad Piedone, fiul actualului primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone: „Am ieșit cu vaca la păscut în mijlocul Sectorului 5️ pentru a ajuta la producția de lapte. Îmi provoc contracandidații să ajute și ei la producția de miere. Singuri sau în familie, cum le e mai ușor.”

Nu este prima oară când Vigheciu, consilier general PSD și una dintre cele mai incisive voci ale partidului din București în ultimii ani, se face remarcat în spațiul public. Acesta a atacat constant administrația condusă de primarul Nicușor Dan și indolența acestuia de la cârma Capitalei.

Articolul precedentVicențiu Mocanu (AUR): “Cred că suntem cea mai bună opțiune pentru orașul nostru”
Articolul următorMihai Enache, candidatul AUR la Primăria Bucureşti, a fost agresat în timp ce se afla în Primăria Sectorului 6