Partidul AUR a criticat dur modul in care guvernul a abordat PNRR, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de facebook a organizatiei.

”Portugalia a devenit ieri primul membru al Uniunii Europene care și-a prezentat planul de cheltuieli, pentru a beneficia de fondurile alocate prin Mecanismul de Redresare și Reziliență. Practic, primele plăți din uriașul fond comun european de recuperare post-covid (672 miliarde de euro) vor putea fi făcute încă din luna iulie.
 
Însă România va întârzia cu o lună depunerea proiectului, după ce propunerile făcute de ministrul Cristian Ghinea au fost respinse de experții de la Bruxelles.
Așa se întâmplă când un demn reprezentant al „guvernului zero”, condus în 2015 de Dacian Cioloș, este proțăpit iarăși ministru, ca să împartă alte miliarde.
 
Niște proiecte făcute pe genunchi de ageamiii din USRPLUS și PNL nu vor avea nicio șansă să fie aprobate și există riscul ca România să nu mai primească niciodată banii cuveniți prin acest amplu program economic, din cauza incompetenței guvernanților. Plecați acasă, nepricepuților, nu sunteți buni decât de furat și de distrus!”, se arată în postarea AUR.
Articolul precedentLiviu Dragnea rămâne în ÎNCHISOARE! Judecătorii i-au respins cererea de liberare condiţionată ca neîntemeiată
Articolul următorOFICIAL: Costel Alexe a devenit inculpat – Nu are voie să plece din ţară sau să ia legătura cu anumite persoane