Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a inaugurat, vineri după amiază, sediul din Brăila în prezența co-președintelui, George Simion. Sediul funcționează atât ca sediu de partid cât și ca birouri parlamentare pentru deputatul Ciprian Ciubuc și senatorul Andrei Hangan.

În prezența câtorva zeci de simpatizanți, George Simion, a anunțat că se află într-un soi de turneu național în care participă la lansarea unor astfel de puncte ale partidului. Acesta le-a cerut celor prezenți să încerce să caute oameni ”de bună-credință”, să dezvolte și să extindă organizația chiar și la nivelul orașelor și comunelor din județ.

”Vin acum să vă zicem mulțumesc, să vă zicem că nu abandonăm, să vă zicem că noi continuăm și că de aici înainte avem un punct unde să ne adunăm cu toate problemele. Un punct care să lupte constant, zi de zi, cu sistemul care ne-a adus unde suntem. Nu ne lăsăm! Cum am zis: nu facem alianță nici cu PNL-ul, nici cu PSD-ul. Nu ne vindem sistemului, nu trădăm! Rămânem aceiași care am fost, suntem și vom fi. Mergem până la capăt și avem nevoie de voi alături de noi. Doar prin voi, zi de zi, putem să ducem bătălia asta la bun sfârșit. Am câștigat o luptă, dar trebuie să câștigăm războiul. Multe alte lupte trebuie câștigate, noi suntem pe baricade zi de zi acolo. Ne luptăm cu ei cât putem. Cât de tare putem. Au închis sălile de sport, deși oamenii care fac sport au imunitate mai mare și nu ajung să sufere de boala asta. Închid magazinele la ora 18:00, tocmai ca să fie înghesuială. De aici încolo avem o casă de AUR și la Brăila. Îi mulțumesc lui Ciprian, îi mulțumesc lui Andrei. Aveți senator, aveți deputat, care pot să vă reprezinte și să reprezinte oamenii cu nevoi, care sunt ignorați de PSD și PNL la Brăila.”, a spus George Simion.

Deputatul AUR de Brăila, Ciprian Ciubuc, a spus că partidul nu folosește banii românilor, care sunt alocați ca subvenții partidelor politice pentru sedii de partide și de aceea în acest sediu va funcționa și ca birou parlamentar, și ca sediu AUR. Tocmai din grijă pentru români și din respect față de banii românilor. Cum am promis, ne ținem de cuvânt. E un sediu reprezentativ pentru Brăila. Este un sediu mic, dar sperăm să creștem și să îl facem mare.”, a declarat Ciprian Ciubuc.

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCulisele statului paralel | Fosta clasă muncitoare, jefuită de 1 miliard de dolari de „băieții deștepți” din sindicate – Cum a fost devalizat patrimoniul UGSR
Articolul următorMiron Mitrea: premierul să numească urgent ministrul Sănătății