AUR a anunțat că a demarat o anchetă internă după ce deputatul Dumitru Focșa a fost acuzat că și-a bătut soția de față cu fetița lor.

„Referitor la incidentul în care ar fi fost implicat un deputat de Constanța al Alianței pentru Unirea Românilor, vă transmitem următoarea poziție oficială a partidului: 
Suntem ferm împotriva oricărei forme de violență fizică sau psihologică. Credem că familia este un sanctuar care trebuie apărat de manifestări agresive, iar autoritățile sunt obligate să cerceteze și să soluționeze neîntârziat acest gen de incident.Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a demarat o anchetă internă și va propune o decizie în conformitate cu prevederile Codului de Etică al partidului. În funcție de gravitatea faptelor, sancțiunile pot merge până la pierderea tuturor funcțiilor în cadrul partidului”, a transmis Departamentul de Comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor.

Deputatul  constănțean AUR Dumitru Focșa e acuzat de soție că a agresat-o fizic în fata copilului. Femeia a depus plângere la poliție, dar nu a fost de acord cu emiterea unui ordin de protecție.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentDeputat de AUR, acuzat că şi-ar fi agresat soţia. Poliţiştii fac cercetări
Articolul următorDezvăluiri tulburătoare în cazul deputatului AUR acuzat că și-a bătut soția – Focșa NU este la prima abatere