Senatorul AUR Sorin Lavric reacționează dur după ce deputatul PNL Alexandru Muraru a afirmat că AUR este „pasibil de scoatere în afara legii”.

„Ambitita de a parveni i-a distrus constiinta nationala, el nu mai este al acestui popr, a ales sa faca jocul lui Silviu Vexler si Alexandru Florian. Omul acesta este un mediocru previzibil, uitati-va cum vorbeste, ii este imposibil sa fie personal. Omul acesta este o marioneta, marioneta este un profil psihologic care se tradeza prin faptul ca vorbeste slugarnic, uleios si totusi amenintator”, a declarat senatorul Sorin Lavric, luni, la Antena 3.

Deputatul PNL Alexandru Muraru, reprezentant special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, apreciază într-un interviu pentru Europa Liberă că partidul parlamentar AUR este „pasibil de scoatere în afara legii” pentru acțiuni extremiste, apologia criminalilor de război, atacuri la minorități.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentRestricții relaxate în Marea Britanie
Articolul următorDe ce vor unii scoaterea AUR în afara legii? Claudiu Târziu: ”Ei știu prea bine susținerea de care se bucură AUR în popor și asta îi sperie de moarte”