Liderul AUR, George Simion, a anunțat că formațiunea pe care o conduce nu va vota PNRR. Simion spune că prin acest acord se pierde suveranitatea națională și că România se împrumută la sume inacceptabile.

“Noi astăzi o să spunem nu acestui plan.  O să spunem nu, în numele românilor. Nu pierderii suveranității economiei românești. Noi nu votăm mărirea alocării bugetare către Bruxelles pentru fonduri pe care nu o să le vedem niciodată. Din păcate, 15 miliarde de euro pe care acest guvern și-l asumă în numele românilor, până în 2030. În 2020 datoria publică a crescut cu 21 de miliarde de euro. De ce trebuie să mai luăm un împrumut când noi nu am fost în stare să luăm 15 miliarde de la UE și să fim verificați la vârsta de pensionare? Noi astăzi o să spunem NU. Spunem că România nu trebuie să renunțe la o parte din suveranitatea națională. Dacă există parlamentari care vor să nu mai trăm iarăși vizitele FMI cu care am fost obișnuiți în anii 90 vă rog să nu votați punctul 2 în numele românilor care nu vor beneficia de acești bani de care vor beneficia băieții deștepți”, a declarat George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentDecizie ISTORICĂ! Uniunea Europeană a aprobat certificatul digital COVID-19
Articolul următorCulisele statului paralel | C. P. Tăriceanu, premierul ”inimă zburdalnică”. Dezvăluiri despre bilețelul roz și evoluția sa politică