Președintele AUR, George Simion, a anunțat sâmbătă că Juriul de Onoare al partidului a constatat că deputatul AUR Dumitru Focșa „este vinovat de violenta domestica si trebuie exclus” din partid, după ce acesta a recunoscut că și-a agresat soția.

„A fost o decizie grea”, a precizat Simion, care i-a cerut lui Focșa să demisioneze și din Parlament. Deputatul spunea vineri că va renunța la mandatul de parlamentar, în urma acestui scandal, dacă i-o va cere AUR.

În contextul în care AUR l-a exclus pe Focșa, iar cei de la USR au atacat AUR pentru gesturile deputatului, acum George Simion ridică o altă întrebare.

În octombrie, anul trecut, un senator USR, Pop Virgil Marius, a fost surprins, la o nuntă, în timp ce lovea în cap un alt bărbat. Cei de la USR au îngropat toată povestea.

”Din octombrie până acum, USR nu l-a sancționat pe acest senator violent. O va face?”, a spus George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGeorge Păunescu, interviu eveniment la Realitatea PLUS – Cel mai controversat afacerist, dezvăluiri după 20 de ani de tăcere
Articolul următorDeputatul Focșa, acuzat că și-ar fi agresat soția, discurs anti-Ucraina și anti-Zelenski. Ce a spus despre generalul Antonescu