Liderul AUR George Simion a cerut miercuri demiterea ministrului Lucian Bode după tragedia de la Pitești și i-a solicitat premierului Cîțu să retracteze afirmația „trebuie să eliminăm vocile împotriva campaniei de vaccinare”.

„Solicităm premierului Cîțu să retracteze afirmațiile grave fără precedent în spațiul public prin care cerea eliminarea acelor voci care mai există și pun întrebări cu privire la campania de vaccinare.

Totodată, cerem demisia lui Lucian Bode, pentru că după cum știm, vineri, la Pitești, un bărbat de 63 de ani a fost ucis de către lucrători, de către polițiști și considerăm că este un efect al politicii de deprofesionalizare a poliției”, a spus Simion.

Premierul Florin Cîțu a avut ieri o reacție tranșantă și a anunțat că vocile anti-vaccinare trebuie eliminate.

”Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva aceste campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează un efort al nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând”, a declarat Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentLiviu Dragnea, propus pentru eliberare. Comisia de specialitate de la Jilava a dat aviz favorabil
Articolul următorRealitatea de lângă tine. Maria Ducan, bătrânețe în frig și singurătate. Își permite să mănânce doar o dată pe zi