Patronul FCSB, Gigi Becali, a reapărut în viața publică și a făcut o analiză a clasei politice din România, lăudând partidul AUR, care a obținut 9% din voturi la Alegerile Parlamentare, potrivit gsp.ro.

După ce a spus că mama lui i-a transmis să voteze AUR, Gigi Becali a dezvăluit că le-a dat un sediu membrilor partidului recent înființat. George Simion, liderul formațiunii politice, a comentat declarațiile patronului FCSB și i-a mulțumit acestuia pentru cuvintele frumoase.

„Am avut, într-adevăr, o discuție, se întâmpla în 2018. Dar Gigi Becali face, probabil, o confuzie. Era vorba despre o activitate civică, nelegată în niciun fel de activitatea politică. Dânsul avea sediul de pe strada Blănari, unde a funcționat partidul pe care îl fondase, Noua Generație. Am dorit atunci să primim acceptul să punem un banner pe fațada clădirii. Dar nu s-a materializat, nu ne-a dat nimic.

Dacă domnul Becali vrea să cooperăm acum, să ofere spațiul pentru activitățile noastre sociale, discutăm. Apreciez faptele creștinești ale omului Gigi Becali, apreciez poziția mamei domniei sale, care i-a spus să voteze AUR la alegerile parlamentare. Știți cum se spune, mamele ne învață numai de bine”, a spus George Simion pentru Libertatea.

„Îmi zicea mama să votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generație (n.r- fostul partid al lui Becali). Le-am dat sediul acum doi ani. Nu știu dacă au făcut sediul partidului.

Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica. Și acum m-am bucurat că a câștigat. De ce ? Să spun de ce. L-am văzut pe președintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm și vrem să căpătăm experiență». Președintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios.” au fost declarațiile care au declanșat reacția liderului AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentAUR, atac la Guvern: ”Au înlocuit Crăciunul cu Zilele Europene ale Vaccinării în România”
Articolul următorCulisele statului paralel | MARTOR, dezvăluiri despre denunțuri pe bandă și intimidări: „Au vrut să cedăm acțiunile Romprest”. Legăturile dintre Dracea și Coldea