Liderul AUR, George Simion, îi răspunde lui Sorin Gridenanu, după ce acesta a afirmat că formațiunea are un comportament “semisălbatic” și că PSD exclude o colaborare. „Grindeanu e vulpea șireată, domesticită, nu sălbatică precum AUR, care nu va mai ajunge la struguri”, a comentat Simion.

„Sorin Grindeanu zice prostii despre AUR. E greu să îl creadă sau să îl asculte cineva. Și, vă spun și de ce… Eu, George Simion, nu pot să îi răspund domnului Grindeanu, omul SRI din PSD, cel care l-a trădat primul pe Liviu Dragnea, decât că vorbește prostii.

E vulpea șireată, domesticită, nu sălbatică ca AUR, care nu va mai ajunge la struguri și spune că sunt acri. Domnul Grindeanu să spună mai bine cum a făcut blat la Timișoara ca să ajungă primar Dominik Fritz, ce structuri mafiote patronează în județul Caraș-Severin și ce grad are în Serviciul Român de Informații.

Fără a fi șovăielnici și slugarnici ca domnul Grindeanu, spunem cu toată gura că nu tot ce vine dinspre Brussels e foarte bine”, a declarat George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentClubuldepresa.ro. S-a constituit Grupul Avocaților – luptă continuă pentru apărarea libertății de exprimare
Articolul următorTribunalul București a anulat alegerea lui George Simion ca președinte al AUR la congresul din 2022. Decizia nu e definitivă