Circa 100 de simpatizanţi l-au primit marţi pe copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, cu pâine şi palincă pe platoul din centrul Zalăului (de unde se trag Dacian Cioloș și Lucian Bode), liderul partidului care a furnizat surpriza alegerilor parlamentare vizitând municipiul în cadrul turneului naţional pe care îl desfăşoară în această perioadă, relatează Agerpres. Pe lângă Zalău, liderul AUR a fost și la Cluj, unde susținătorii l-au aplaudat, au făcut poze cu el și a fost solicitat pentru a da autografe.

Acesta a reluat ideea că AUR nu va face alianţe cu niciun partid parlamentar, precizând că simpatizanţii sunt cei care au jucat, în campanie, rolul televiziunilor care au refuzat să promoveze noul partid.

“Nu abandonăm, nu cedăm şi nu trădăm. Este foarte important acest lucru, pentru că am fost trădaţi, am fost dezamăgiţi de multe ori până acum. Trebuie să schimbăm lucrurile, ca românii să recapete încredere unii în alţii. (…) O lună de zile, toată campania, nu ne-au dat la niciun post de televiziune. Am avut blocaj total. Şi acum ne arată la televiziuni non-stop. Odată că fac audienţă pe seama noastră şi după aceea că vor să ne discrediteze. Noi avem deja canalul de comunicate direct cu voi. Noi vorbim deja direct cu voi şi nu avem nevoie de televiziunile lor. (…) Voi aţi jucat rolul televiziunilor. Dacă ei nu ne-au dat la televiziunile mincinoase, voi aţi vorbit mai departe cu prietenii voştri, fie pe reţelele de socializare, fie personal şi în felul ăsta am reuşit să driblăm ‘cenzura’ care de multe ori e mai groaznică decât era în 1989”, a afirmat liderul AUR.

George Simion a precizat că nu îşi doreşte să se îmbogăţească de pe urma politicii şi că, de fapt, şi-a vândut apartamentul pentru campania electorală a AUR.

“Am pus tot ce-am avut în această luptă. Am crezut nelimitat în ce avem de făcut, cred nelimitat în ce avem de făcut şi mergem până la capăt. Mi-am vândut apartamentul pe care mi l-au luat părinţii mei la 19 ani şi am pus suma ca să avem cum să facem campanie electorală. Mai departe voi face acelaşi lucru”, a conchis copreşedintele AUR.

De asemenea, pe lângă Zalău, liderul AUR a fost și la Cluj-Napoca, în Piața Mihai Viteazu. După cum se poate observa din imaginile video acesta a fost aplaudat de susținători, a dat autografe la propria carte și și-a făcut poze cu cei care au venit să-l întâlnească.

Sursa foto: Graiulsalajului.ro.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentG. Simion: S-ar putea ca Dîncu să fie băiatul nostru
Articolul următorPNL și USR-PLUS exclud o colaborare cu A.U.R.