Copreşedintele AUR George Simion l-a umilit pe liderul PSD, negând orice discutii anuntate in prealabil de Marcel Ciolacu. Simion a infirmat categoric miercuri că formaţiunea sa a purtat negocieri sau discuţii cu PSD despre o viitoare moţiune de cenzură, aşa cum a susţinut public preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

„Aseară, la postul naţional de televiziune, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că a purtat negocieri şi discuţii cu AUR legate de o viitoare moţiune de cenzură. Aceste negocieri nu au avut loc niciodată, nici discuţii între PSD şi AUR legate de moţiunea de cenzură. În primul rând, suntem foarte deranjaţi că se fac afirmaţii în spaţiu public care nu sunt adevărate. Nu este normal ca domnul Marcel Ciolacu să spună că PSD şi AUR negociază cu privire la această moţiune de cenzură, când aceste negocieri nu au loc. Poziţia noastră faţă de arcul guvernamental este bine cunoscută, AUR este în opoziţie faţă de această struţo-cămilă care ne conduce şi AUR doreşte plecarea cât mai rapidă a acestui Guvern prin toate mijloacele democratice”, a precizat Simion la o conferinţă de presă, conform Agerpres.

El a adăugat că AUR aşteaptă toate partidele interesate la discuţii, care vor fi publice.

„Aşteptăm toate partidele interesate să poarte discuţii cu noi, ele vor fi publice, transparente, dar să nu încerce cineva să ne pună în atelajul PSD, pentru că nu suntem căţeii nimănui şi nu pentru asta ne-au trimis românii în Parlament. Da, Guvernul Cîţu trebuie să plece”, a spus Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMIERCURI, ora 18: Cum a arătat mandatul de premier al lui Theodor Stolojan. O analiză marca Culisele Statului Paralel
Articolul următorVIDEO Scandal între un deputat AUR și unul USR: “Dispari, păduche! Mă ameninți tu pe mine?”