Președintele AUR, George Simion, susține că zvonurile despre nunta sa sunt o „fabulație”. Liderul politic anunță pe această cale că îl dă în judecată pe jurnalistul care a scris articolul.

„Totul este o fabulatie, e o nebunie! Îi voi da in judecata pe cei care au debitat asa ceva!”, a declarat George Simion.

Presa a scris recent că George Simion trebuia să se căsătorească cu Tatiana Pascovschi, jurnalistă originară din Basarabia, cu patru ani mai mare decât el, relatează jurnaliștii. Pascovschi ar fi fost înșelată în dese rânduri de Simion, motiv pentru care  i-a… dat papucii la începutul verii. Simion, cu nunta anunțată, i-a trebuit repede 0 nevastă.

Așa a luat-o pe Ilinca, de la cabinetul său parlamentar, care face politică. Pentru George Simion și nunta trebuie să fie publică, cu mii de oameni, Simion se însoară de dragul însurătorii, nici vorbă de dragoste sinceră, relatează Tomis News. Simion a instituit brățara la evenimentul în cauză, sugerând faptul că e pentru oamenii lui Virgil Popescu, în realitate fiind vorba de respingerea foștilor membri ai AUR, care îl contestă și nu sunt deloc puțini.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedent(VIDEO) Gafa lui Ciolacu la recepția Sălii Polivalente din Bistrița: Am venit la inaugurarea unei case mortuare
Articolul următorClaudiu Târziu, lider AUR: ”Avem şansa ca în 2024 să luăm peste 50% la parlamentare”