Liderul AUR, George Simion, s-a dus, împreună cu mai mulți membri de partid, la sediul PSD pentru a le înmâna social-democraților semnăturile strânse pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

George Simion a venit cu o dubă plină de cutii în care se aflau semnături pentru demiterrea lui Klaus Iohannis. ”Iohannis nu este președintele românilor, el este președintele austriecilor (…) Dacă PSD ne-ar susține am avea majoritate în Parlament și am putea să inițiem referendumul de demitere a lui Klaus Iohannis.

George Simion consideră că ”PSD-iștii îl țin în brațe pe Klaus Iohannis. Așteptăm să vedem care este atitudinea PSD”.

”Sunt două milioane de semnături strânse în perioada noiembrie 2021-mai 2022. Cred că dacă am strânge acum ar fi și mai multe (…) Românii îl vor demis pe Iohannis și ce a făcut Iohannis: a pus PSD și PNL împreună la guvernare”, a spus George Simion.

La sediul PSD nu se aflau liderii social-democrați. Marcel Ciolacu este plecat în țară, acolo unde îl însoțește pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, la inaugurarea unor obiective de infrastructură.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGeorge Simion: ”De unde se avem bani în buget, dacă Austria, Olanda şi alte ţări care nu ne primesc în Schengen, îi trimit în plic lui Klaus Iohannis ce are de făcut”
Articolul următorAcționarul DETACO DEMASCĂ MINCIUNA G4Media. Iată documentele care dovedesc cine vrea să preia majoritatea ROMPREST