George Simion – președinte AUR spune că Florian Coldea, despre care se spune că ar fi în spatele partidului său, este „unul dintre cei mai toxici indivizi din spațiul public”.

„Niciodată nu l-am cunoscut pe acest domn Florian Coldea. Îl consider unul dintre cei mai toxici indivizi din spațiul public. De când a pus-o pe doamna Koveși să facă dosare… în sfârșit. De ce a spus domnul Dragnea că el este mentorul meu, mă depășește.

Mă întreabă lumea: Coldea îți pune candidații? NU. Coldea să-și vadă de pensia lui”, a spus George Simion, duminică seara, la Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea, invitat pe 15 ianuarie în emisiunea Culisele Statului Paralel, a făcut dezvăluiri în premieră despre George Simion și partidul AUR, pe care acesta îl conduce.

„Mentorul lui George Simion e Florian Coldea. A fost de la început și va fi mereu. Coldea mi-a spus. Prima discuție despre George Simion am avut-o cu Kelemen Hunor. Prin 2014-2015, nu mai țin minte. Care mi-a zis: tu știi că unul din oamenii pe care îi folosește SRI să atace maghiarimea este Simion? Nu am știut…

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentSchimbări la voucherele pentru alimente. Românii ar putea să cumpere şi medicamente în afară de mâncare
Articolul următorClubul de Presă se dezvoltă în ritm accelerat: casele de presă și ziariștii, invitați să se alăture