George Simion, preşedintele AUR, afirmă că a avut discuţii cu mai multe partide, dar formaţiunea pe care o conduce nu este interesată de jocuri pentru “ciolan”. Explicaţiile vin după apariţia în presă a unor imagini cu Simion alături de Marcel Ciolacu şi Vasile Dîncu.

“Am avut discuţii şi cu aşa-zisa dreaptă, şi cu aţa-zisa stângă. Noi acum suntem contactaţi şi de PNL, şi de PSD, pentru că vor să îţi pună oamenii în Parlament. Vor avea o nucă tare. Am discutat, pentru că e normal să discuţi”, a declarat George Simion la Antena 3.

Liderul AUR a afirmat că liderr PSD “nu pare că îşi doresc prea mult să ajungă la guvernare. Asta e, să facă cu UDMR-ul.” (…) “Toată lumea vrea şefia Camerei. Nu înţeleg de ce”, a mai declarat Simion.

Referitor la discuţiile cu liderii PSD, George Simion a susţinut că AUR nu va face jocuri, ci va negocia public orice funcţie sau decizie. “Domnul Dîncu probabil era impresionat de performanţa noastră electorală şi trebuie să se decidă ce vor de la votanţii AUR. Noi fiecare funcţie, fiecare articol, fiecare punct îl negociem în interesul naţiunii române. La un moment dat vor ieşi din bula lor şi se vor trezi că vor aliaţi. Daca vor aliaţi în poporul român, să vină să discutăm public. Nu mă interesează jocurile lor de servicii, de funcţii, de ciolan”, a mai declarat George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentDiana Șoșoașcă, parlamentar AUR: Iohannis să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19
Articolul următorAUR cere desființarea cabinelor de vot