Președintele AUR, George Simion, a comentat la un post TV moartea fulgerătoare a fostului pugilist, Rudel Obreja.

Liderul AUR  a lansat un atac dur la adresa celor care l-au cercetat și băgat în închisoare pe fostul pugilist pentru dosarul ”Gala Bute”.

„Un om care a vrut să facă bine României! Dumnezeu să îl ierte pe Campionul României, Rudel Obreja! Și-au bătut joc de toți marii campioni ai României și de toate numele mari ale țării noastre. Așa au făcut și cu Gică Popescu, așa au făcut și cu mulți alții care au dus faima României peste hotare.

L-am cunoscut pentru prima oară pe campionul Rudel Obreja, acum trei luni, pentru prima oară și mi-a mărturisit că ne urmărește, că ne susține, că iubește România și se bucură că mai este cineva ca și el care ar fi dispus ca să lupte pentru România. Iubea România și a dus tricolorul pe podiumurile internaționale”, a declarat George Simion, duminică, în exclusivitate, la România TV.

George Simion este extrem de revoltat pe cei care l-au umilit de-a lungul timpului, pe Rudel Obreja.

„Orice simbol românesc e umilit și călcat în picioare și oricine vrea să facă ceva pentru România este atacat de șacali. Ăștia sunt șacali fără țară, fără neam și fără credință cei care fac așa ceva. Inclusiv acum, după moartea campionului Rudel Obreja fac aceste lucruri”, a mai spus liderul AUR.

 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentSCANDAL după umilirea românilor în Europa: Ministrul de Externe fuge de solicitarea AUR și nu merge în Parlament să explice eșecul Schengen și Bâstroe
Articolul următorRomânii plătesc cu 22% mai mult pentru alimente, comparativ cu anul trecut