George Simion a vorbit duminică seara la Realitatea PLUS în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel despre programul de guvernare al AUR.

George Simion a fost invitatul Ancăi Alexandrescu la Culisele Statului Paralel pentru a-și prezenta programul de guvernare. Liderul AUR a declarat că dorește ca România să rămână în UE și NATO, însă vrea ca interesele țării să fie mai bine reprezentate:
 
“Țintă pentru guvernarea AUR este să fim la nivelul de trăi, după toate standardele, în Uniunea Europeană. Suntem a 6-a țară că populație dar avem speranța de trăi cea mai mică și mulți alți indicatori. 
 
Nu vrem să fim spectatori și executanți, așa au fost aceste partide care ne-au condus până acum în ultimii 33 de ani. De asta ne referim la interesul națiunii române, la apartenența noastră la Schengen, dreptul de veto în instituțiile din care facem parte.
 
Nu am văzut România că pune acest subiect pe masă, toate țările din regiune denunță unilateral acordul cu Ucraina, doar România stă în poziția ghiocelului. Da, rămânem în aceleași alianțe, dar vom fi la fel de independenți și suverani cum sunt polonezii”, a declarat George Simion la Culisele Statului Paralel.
 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentSesizare la Tribunalul Bucureşti privind scoaterea AUR în afara legii – ANUNȚUL unui lider politic
Articolul următorComunicat al Consiliului de Onoare al Clubului de Presă – Situația Caselor de Presă cu probleme