Ministrul Bode trebuie să plece, spune liderul AUR, George Simion, în timpul dezbaterii moțiunii simple împotriva ministrului de Interne, anunță Mediafax.

„Ce veți vota în continuare este afacerea domnului Schmidt, achiziția lui Klaus Iohannis, 600 de mașini BMW, girate din banii românilor, pentru că așa se fac lucrurile la noi în țară. De aceea, ministrul Bode trebuie să plece pentru că astfel de afaceri poate se făceau în anii 90, la începutul lui 2000… Dar suntem în anul 2022 și veți avea repercursiuni, cred eu”, afirmă George Simion.

El afirmă că ministrul Lucian Bode „nu trebuie să plece doar pentru afacerea BMW”.

„Mai au colegii multe motive, eu vă dau unul singur, faceți poliție politică, ați participat la deschiderea împotriva mea a două dosare penale”, încheie Simion.

Deputații dezbat luni moțiunea simplă „Siguranță și încredere sau debandadă și furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat”, inițiată de 55 de deputați împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentLiderul AUR, George Simion: ”Cu toţii am văzut în ultimii 10 ani ce înseamnă o justiţie care se bazează pe protocoale secrete, pe acte secrete”
Articolul următorStrigătul disperat al unui pensionar din Bacău aflat în scaun cu rotile: N-am cum să mă descurc. Să mărească pensia!