Deputații AUR nu vor participa miercuri la ședința de vot final pe proiecte de legi, a anunțat liderul formațiunii George Simion, decizia fiind luată ca reacție la întârzierea procedurii de vot a moțiunii depuse contra Guvernului Cîțu.

“În semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii AUR nu vor participa astăzi la votul final şi vor sta în afara sălii de plen. Dacă se tergiversează în continuare procedura prevăzută de Constituţie, protestul nostru se va permanentiza”, a spus Simion în plenul Camerei Deputaţilor.

”Dacă săptămâna viitoare nu intră în plenul reunit moțiunea și este ținut în continuare în brațe domnul cîțu de actuala nouă majoritate parlamentară, atunci intraăm de săptămâna viitoare în grevă parlamentară, vom fi prezenți, dar nu participăm la vot. E ultima formă de protest parlamentar pe care am găsit de cuviință să o aplicăm”, a adăugat liderul AUR.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentMUTARE surpriză în PNL după congresul din 25 septembrie! Decizia lui Ludovic Orban, anunțată la Culisele statului paralel
Articolul următorAvocatul Poporului refuză să sesizeze CCR în legătură cu disputa legată de proiectul „Anghel Saligny”