Copreședintele partidului parlamentar AUR, George Simion, a declarat luni, la un post TV, că societatea se îndreaptă spre „o dictatură medicală și forme de control a populației” prin diferențele de tratament între persoanele vaccinate și cele nevaccinate.

AUR va recomanda tuturor membrilor și susținătorilor partidului „să iasă în stradă și să nu se supună civic” dacă se va ajunge la discriminarea pe bază de vaccin prin restricții impuse celor care nu s-au vaccinat, a precizat Simion.

„Suntem împotriva oricărei forme de discriminare. Majoritatea românilor au trecut prin boală, au anticorpi necesari au protecția necesară mult mai de durată și mult mai sigură decât aceste feluri experimentale.  Vom fi suficient de vocali astfel încât aceste măsuri și pașaportul verde să nu se introducă în țara noastră. O să ne luptăm și dacă e nevoie ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare. Se încearcă pe baza unor noțiuni nobile precum sănătatea, siguranța să ni se dea calificative ‘tu ești bun că te-ai vaccinat, tu nu ești bun că nu te-ai vaccinat’. Şi vom ajunge poate la felul de a primi punctaj ca în China, o societate foarte bine controlată pe baza felului în care respecți regulile impuse de Guvern. Noi în România cel puțin avem o experiență care ne face să fim sceptici la ceea ce Guvernul ne ordonă și ne gândim de două ori dacă se acționează înspre binele nostru”, a mai declarat acesta.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCulisele statului paralel | Femeile care au luat liftul către vârful politicii. De la Leana lui Nicu, la Lenuța lui Traian
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Ani pentru bani! ANAF nu recuperează prejudiciile