Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a afirmat, marţi, că există o problemă în privinţa ministrului de Externe care îl acuză pe europarlamentarul Rareş Bogdan că ar fi “putinist”.

“Avem o problemă cu ministrul de Externe care îl acuză pe şeful delegaţiei României în Parlamentul European (Rareş Bogdan – n.r.) că ar fi putinist, ar face propaganda tipică Sputnik”, a declarat Simion, într-o conferinţă de presă.

Potrivit liderului AUR, există o problemă şi privind funcţionarea democratică a ţării.

“Conform lui Rareş Bogdan, ministrul de Externe nu a fost nominalizat de către PNL, ci de către stat. Noi nu ştim cine este această entitate numită stat. Este statul paralel pe care îl invoca fostul preşedinte al PSD, este cumva o elită care ne conduce din umbră, am vrea lămuriri din partea lui Rareş Bogdan. Cine este acest stat şi de când PNL sau o parte din PNL nu se mai înţelege cu statul? Are acţiuni anti-statale Rareş Bogdan? Că aşa am înţelege din ce a declarat ministrul de Externe, că domnul europarlamentar Rareş Bogdan face propaganda Moscovei. Mă bucur, în sfârşit, că s-au lămurit cu privire la cei care fac agenda Moscovei şi propaganda Moscovei”, a susţinut George Simion.

 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentA crescut masiv numărul bugetarilor în România, în ultimul an – Câți angajați are în plus statul
Articolul următorPrima reacție a lui Grindeanu după accidentul feroviar din Teleorman cu 12 răniți. Anca Alexandrescu: Nu ți-e rușine?