Deși susține că românii nu trebuie să intre în Chișinău cu tancurile, Simion vrea să afle dacă moldovenii vor unirea cu România. Dacă nu, „nu le mai dăm bani”, conchide, scurt, liderul formațiunii politice. 

„Basarabia este și va fi România. Bucureștiul nu mai trebuie să susțină regimul separatist antiromânesc de la Chișinău. Nu e normal ca noi, contribuabilii români, să plătim o administrație inutilă peste Prut. Nu cred că propaganda Moscovei susține că Basarabia e pământ românesc. Ar trebui ca toată lumea să admită că statul de la est ade actuala Românie este unul artificial creat, atunci zona ar reveni la patria-mamă. Trebuie anulat Pactul Ribbentrop-Molotov. În actualele zile ale agresiunii Moscovei, trebuie să ne susținem țara.

Nu trebuie să intrăm cu forța în Chișinău. Unire se poate face prin alegerea democratică a oamenilor, ca în 1918. Oamenii ar trebui să voteze dacă vor unirea cu România. Dacă nu vor, mă întreb de ce mai susținem financiar Moldova. Dacă cei din Moldova consideră că orașul Chișinău nu este unul românesc, să ne spună. Nu vrem să intrăm cu tancurile în Republica Moldova”, a declarat Geroge Simion în emisiunea CONTROVERSAT.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentLiderul AUR, George Simion, mesaj de 1 decembrie: ”România e prea mică, nu are Cernăuți, Chișinău, plângem pentru românii de acolo”
Articolul următorLiderul AUR, George Simion: „S-au alocat prea multe fonduri pentru refugiații care au venit din Ucraina”