George Simion, copreşedintele AUR, acuză şefii din servicii că au demarat o operaţiune de spargere a Alianţei pentru Unirea Românilor, având “o linie specială” în acest sens.

”Sistemul e deranjat de AUR, încearcă să ne găsească fel de fel de chichițe, pentru că nu suntem șantajabili. Suntem singurii care ținem cu interesele românilor, care spunem că avem o cale de a rederesa economic această țară, cu resursele naturale ale României. Am primit semnale că anumite servicii de informații au o linie specială să se ocupe de AUR. Nu mă refer la toate serviciile secrete, ci la șefi. Șefii serviciilor secrete sunt numiți politic și sunt în curtea președintelui”, a spus Simion, duminică seară, la Antena 3.

Liderul AUR a mai declarat că știe, de pe vremea când milita pentru unirea Basarabiei cu România, că era trecut de serviciile secrete ca fiind incontrolabil.

“Noi nu suntem anarhiști, ne dorim ordine în stat (…) Nu mă ocup eu cu înregistrări, dar trag un semnal de alarmă pentru că din câte știam, trăim într-o democrație. Din păcate, libertățile și drepturile fundamentale, soarta presei sunt mult mai precare decât în anii 90”, a mai spus Simion.

Liderul AUR susţine că din prima zi de după alegeri a început operațiunea de încercare a spargere a partidului, susţinând că anumiţi parlamentari ar fi fost contactaţi fie direct de servicii, fie prin intermediul altor parlamentari.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Calvarul unei judecătoare – Abuzurile din justiție – Acuzații pe nedrept, dezvăluiri șocante
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 152. Elena Ceaușescu, diabolică, megalomană și ambițioasă – un cocktail devastator