Deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa, care tocmai a fost data afară din partid după ce a recunoscut  că și-a bătut soția, a declarat că este dispus să ințieze o dezbatere publică „reală despre fenomenul violenței din familiile românești care să genereze soluții adecvate privind diminuarea acestuia”.

În același timp, Focșa a precizat că actualul plan de acțiune de la nivel european împotriva violenței domestice este „presărat cu idei radicale, din spectrul ideologiei de gen”.

„Tensiunile din căsnicie au venit pe fondul dedicării mele totale în cariera politică, muncind șapte zile din șapte atât la București, cât și în teritoriu, acolo unde am fost mereu prezent pentru a asculta doleanțele cetățenilor. În acești doi ani nu am fost numai un parlamentar al partidului AUR, ci un parlamentar al constănțenilor”, a spus deputatul AUR, într-o declarație publicată pe contul său de Facebook.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentIlie Bolojan, rămas fără permis în județul Satu Mare, după ce a gonit cu 138km/h! IPJ-ul a dat informații lacunare după 3 zile de la eveniment
Articolul următorIoana Ramona Bruynseels: AUR știe ce trebuie făcut pentru ca România să nu mai fie nevoită să își amaneteze viitorul