Deputatul AUR de Brăila, Ciprian Ciubic are o postare pe rețelele de socializare cu soluțiile pentru ca România să se apere în contextul disensiunilor NATO-Rusia:. Parlamentarul AUR propune câteva „Măsuri urgente, pe care le pot lua niște conducători demni”. 

Printre măsurile pentru „conducători demni” pe care le propune parlamentarul, se numără „Armata obligatorie pentru absolut toți bărbații de 18-40 ani, o pregătire minimă, elementară de apărare, 3 luni pentru toți bărbații cu studii superioare, și 6 luni pentru cei fără studii superioare. (România nu are bărbați pregătiți să-și apere țara, casa și familia!)”. De menționat că măsurile de apărare sunt propuse de bărbat care nu a efectuat stagiul militar, fiind, conform CV-ului postat pe site-ul Camerei Deputaților, inginer, licențiat în Industria Alimentară, la Universitatea Tehnică din Moldova.

Ciubuc mai propune ”convocarea, mobilizarea și antrenarea tuturor rezerviștilor apți; șanțuri de 4 metri adâncime și 8 metri lățime dea lungul frontierei flancului estic și toate drumurile naționale și internaționale de intrare în țară dinspre granița de Est, securizate, podurile de intrare dotate cu explozibil de distrugere”.

Ciubuc nu se limitează doar la sfaturi militare, ci oferă și unele soluții urgente pentru problemele sociale ale României:

„Tăierea pensiilor speciale, 1.5 miliarde ron/an!; Dotarea armatei române, cu armament nou, nu fiare vechi! 2 miliarde lei noi s-a plătit la sf. 2022 pe 33 de avioane vechi de 40 de ani; Tăierea subvențiilor pentru partidele politice 500.000.000 ron/an; Reducerea numărului de parlamentari la 300, din 2024: 89 senatori si 211 deputați! 466 sunt prea mulți, 166 parlamentari în plus – 996.000.000 ron/an. În 2009 au votat la referendum peste 8.000.000 de români pentru acest lucru.”

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentLudovic Orban aruncă NUCLEARA despre JAFUL din energie și dosarul UNIFARM! Dezvăluiri la Culisele statului paralel, duminică, ora 21.00
Articolul următorVIDEO – Alertă la IAȘI. George Simion, stropit cu cerneală, la un eveniment AUR. Ce a comunicat Poliția