Deputatul PNL Alexandru Muraru, reprezentant special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, apreciază într-un interviu pentru Europa Liberă că partidul parlamentar AUR este „pasibil de scoatere în afara legii” pentru acțiuni extremiste, apologia criminalilor de război, atacuri la minorități.

De cealaltă parte copreședintele AUR, Claudiu Târziu, susține că toate atacurile din ultimele zile împotriva partidului pe care îl reprezintă au o motivație strict politică.

„Dacă AUR era un partid de doar 10% în Parlament, nu s-ar fi obosit să declanșeze o ofensivă în care au angajat toate forțele statului – președinte, premier, guvern, coaliția majoritară din parlament, servicii secrete, presă obedientă.

Probabil că ei știu prea bine susținerea de care se bucură AUR în popor și asta îi sperie de moarte. Și mai știu ceva: că AUR este singura opoziție parlamentară și singurul partid care îi poate opri să instaureze dictatura (sub pretexte medicale).

Nu există nici o altă explicație pentru faptul că, din senin, au născocit povestea cu antisemitismul în România, pentru care ar fi responsabil AUR, ca să aiba apoi motiv să încerce scoaterea noastră în afara legii.

Să încerce. Ne vom lupta și, cu ajutorul lui Dumnezeu și al românilor, vom învinge”, a spus Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentLiderul AUR, Sorin Lavric, atac la deputatul PNL Muraru: ”Omul acesta este un mediocru previzibil”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 182. Vladimir Putin, cel mai frumos bărbat din Rusia