Deputatul Dan Tănasă (AUR) a declarat joi, la Antena 3, că în opinia sa incidentele de miercuri din Washington au fost o „lucrătură a serviciilor secrete” cu un singur scop, acela de a-i distruge imaginea lui Donald Trump.

„Obiectivul final e demonizarea lui Donald Trump, distrugerea imaginii sale, pentru ca va putea candida iar peste 4 ani. Nu uitati ca (desi a pierdut alegerile prezidentiale) a reusit sa ia cu 7 milioane de voturi mai mult decat acum 4 ani. Din imagini este evident ca protestatarii nu s-au dus sa distruga cladirea, nu s-au dus sa agreseze senatorii. Este o lucratura a serviciilor secrete”, a declarat Dan Tănasă. „Nu doar Donald Trump trebuie decredibilizat, ci si miscarea patriotica nationalista. Globalistii au catigat lupta”, a adăugat deputatul AUR.

Patru persoane au decedat şi 52 au fost arestate după ce sute de susţinători ai lui Donald Trump au luat cu asalt, miercuri, Capitoliul din Washington într-o tentativă de a opri procedura de validare a victoriei democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, confruntându-se cu poliţia pe holurile Congresului american.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentStare de URGENȚĂ pentru 15 zile la Washington, după ce Capitoliul a fost INVADAT de susținători ai lui Trump: 4 morți
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 133. Efectul Cumpănașu pe TikTok: suntem pe un teren minat