Deputatul AUR de Mureş, Dan Tănasă, critică lipsa unei reacţii publice a preşedintelui Klaus Iohannis la “declaraţiile inacceptabile şi impardonabile” ale preşedintelui Ungariei, făcute luni la Kiev, în prezenţa premierului Florin Cîţu.

“Preşedintele Ungariei, Janos Ader, a declarat la Kiev, în prezenţa lui Florin Cîţu, încă premier al României, nici mai mult nici mai puţin decât că România este stat ocupant în Transilvania, făcând referire la Trianon. România a “reacţionat” printr-un mesaj banal comunicat ambasadorului Ungariei la Bucureşti. În termeni diplomatici, reacţia Bucureştiului este una de slugă. Ministrul Afacerilor Externe nu l-a deranjat pe ambasadorul Ungariei să-l cheme la minister pentru a-i înmâna o notă de protest. Nu. S-a limitat doar să comunice un mesaj prin care îşi exprimă dezacordul. Atenţie, Bogdan Aurescu nu s-a deranjat nici măcar să iasă cu o declaraţie de presă. Grija autorităţilor de la Bucureşti a fost aceea de a deranja cât mai puţin partea maghiară. Ridicol!”, afirmă Dan Tănasă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Bunurile lui George Enescu, licitație controversată
Articolul următorUn membru AUR a fost găsit cu droguri în Parlament! Reacția lui George Simion: Nu va fi propunerea de premier