Co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a arătat, duminică, la Antena3, cum sunt apreciate la nivelul conducerii AUR conduita şi declaraţiile publice recente ale senatorului Diana Şoşoacă.

George Simion: “Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă (referitor la petrecerea ocazionată de aniversarea soţului, n.r.) cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la “Treceţi batalioane române Carpaţii” şi le citeau de pe tabletă?

Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României (…) Asta-l interesează pe Traian Băsescu – dacă sunt eu certat cu doamna Şoşoacă, pentru că am participat la proteste diferite, şi în ce fel a petrecut ziua soţului…”

Răzvan Dumitrescu: “Voiam să ştiu dacă este un plan de mediatizare a doamnei Şoşoacă, la care participaţi şi dumneavoastră…”

George Simion: “Nu e un plan de mediazare. Doamna Şoşoacă este foarte spontană, după cum este şi foarte vocală. Este unul din cei 47 parlamentari AUR şi se simte bine în pielea ei. Ar fi bine ca noi, românii, să recăpătăm acest sentiment, de a ne simţi bine în pielea noastră şi să ne vedem de adevăratele probleme ale ţării.”

Răzvan Dumitrescu: “Dacă aţi putea cânta precum doamna Şoşoacă, cui i-aţi face dedicaţie?”

George Simion: “Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii. Eu am început un proiect politic pe 1 decembrie la Alba Iulia 2019, Alianţa pentru Unirea Românilor. Îmi propun să ajungem să guvernăm România şi să punem oameni valoroşi, profesioniştii, la conducerea ţării.”

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentLudovic Orban: ”Pensiile cresc de la 1 ianuarie 2022”
Articolul următorMARȚI, ora 18 – Dezvăluiri despre Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, la Culisele Statului Paralel