AUR a lansat miercuri, pe pagina oficială de Facebook, o listă neagră deschisă a presei din România. Demersul este asumat fără rezerve de copreședinții Alianței, Claudiu Târziu și George Simion. Postarea este un îndemn de a face colectiv o listă neagră a publicațiilor considerate toxice de propaganda AUR: „Haideți să vedem care sunt cele mai toxice și false “organe de presă”.

Simion și Târziu, co-președinții AUR, își asumă demersul.

Postarea de pe pagina oficială de Facebook a partidului Alianța pentru Unirea Românilor are sute de comentarii care mai de care mai injurioase la adresa întregii mass media din România. Practic, nimeni nu a fost omis de pe lista neagră a presei făcută de liderii AUR împreună cu simpatizanții lor.

Claudiu Târziu: “Știm cu toții că există organe de presă care nu-și respectă deontologia profesională. În opinia noastră cei care scriu despre noi fără să ne întrebe și ne acuză de tot felul de lucru fără să ne ia punctul de vedere, cei care ne numesc cu etichete false gen extremiști fără să aibă vreun un argument în acest sens, cei care ne pun în cârcă fapte inexistente și declarații pe care le interpretează după cum îi taie capul, nu sunt ziariști onești și nu își fac datoria de a fi în serviciul public. Scopul este să vedem si noi dacă percepe într-adevăr realitatea așa cum o percepem si noi. Dacă majoritatea accesează pagina noastra și văd ce facem noi zi de zi sunt în acord cu noi sau nu și mai degraba în acord cu cei care ne bălăcăresc zi de zi fără să ne dea vreo șansă să explicăm. E un sondaj de opinie dacă vreți”, susține pentru hotnews.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentPreședintele Iohannis: ”România are 600 de kilometri de frontieră cu Ucraina. Trebuie să fim pregătiți pentru orice”
Articolul următorSondaj INSCOP: AUR a urcat pe locul 2 in Romania, dupa PSD