Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, susține că acuzațiile „tembele” sau înjurăturle „groase” nu-l opresc din drumul său politic, precizări făcute după ce formațiunea pe care o conduce a anunțat primirea unor foști lideri ai Uniunii Salvați România (USR), din aripa conservatoare a formațiunii.

„Tuturor prietenilor și neprietenilor: cîtă vreme voi putea face o altfel de politică, una după care am tinjit cu toții timp de decenii, una în interesul românilor, o voi face, iar cînd nu voi mai putea, voi renunța. Dar nu fără luptă și fără să dau tot ce pot. Murind cu “ei” de git, cum s-ar zice. Puteți fi siguri de asta. Niciodată nu-i voi trăda pe cei care m-au salvat (prietenii știu despre ce vorbesc). Așa că acuzațiile tembele și înjurăturile groase nu mă opresc, trădările nu mă descumpănesc, iar compromisurile compromițătoare nu le primesc. Sînt de neclintit pe calea mea. Și a altor nenumărați români. Dumnezeu să ne ajute!”, a precizat Claudiu Târziu, copreședinte AUR, pe pagona sa de Facebook.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCum s-au evaporat banii din conturile Securității! 1,5 milioane de dolari scoși chiar înainte de Revoluție
Articolul următorRealitatea de lângă tine. Lucreția Cercel – mănâncă doar cartofi, dar împarte săracilor