Premierul României, Florin Cîțu, a participat la festivalul Electric Castle, alături de primarul Clujului Emil Boc. În acest context, partidul AUR  îi face o invitație publică premierului Florin Cîțu: să aprobe un protest în Piața Victoriei din București, dacă tot este voie la festival.

„După ce a limitat numărul participanților la adunările publice la 500, Florin Cîțu a băgat capul în poză la Electric Castle, un eveniment care strânge zeci de mii de participanți anual.

Explicația este una cât se poate de simplă: Cîțu se teme de românii care ar putea ieși la proteste în număr mare în Piața Victoriei, dar bagă capul în poze, în medii perfect controlate de securiștii săi, ca să pară că poporul îl iubește.

Îl invităm pe Cîțu la testul adevărului: permite o Mare Adunare Națională în Piața Victoriei, pentru ca românii să își spună cuvântul în legătură cu toate măsurile luate în ultimul an și jumătate de guvernarea PNL ori construită în jurul PNL?”, au declarat reprezentanții partidului AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCulisele statului paralel | Stilul vestimentar din politica românească. Primele doamne, bine sau prost îmbrăcate?
Articolul următorCulisele statului paralel | Puterea lui Florin Cîțu în PNL: bugetul Guvernului. Cum au împărțit premierii banii pentru putere