Pe internet și pe rețelele de socializare au început să circule mai multe glume după incidentul de la Iași, unde George Simion, copreședintele partidului AUR, a fost stropit cu cerneală.

Una din imaginile care circulă îl compară pe Simion cu William Wallace, liderul războaielor scoțiene de independență. Cei de la AUR spun în acest context că reprezentanții celorlalte partide o să fie „măturați” la următoarele alegeri.

„Dacă au ajuns securiștii să recurgă la asemenea gesturi, înseamnă că pentru Sistem situația e albastră! PSD, PNL, USR, UDMR vor fi măturate de AUR la următoarele alegeri.

N-aveți voi cerneală câte voturi avem noi!”, au declarat reprezentanții AUR, pe pagina lor de Facebook.

“Nu mă tem. A aruncat cineva cu cerneală. Ăsta nu e motiv să ne strice bucuria şi sărbătoarea. Să stropească, nu e nicio problemă, dar să ţină minte cine a condus ţara timp de 32 de ani. Eu nu mă supăr. Rog poliţia să nu-l amendeze pe individ, oricine ar fi. Nu voi face plângere. E o sărbătoare naţională. Dacă aşa a considerat el să facă… Noi îl iubim şi îi iubim pe toţi românii, indiferent de apartenenţa politică”, a spus George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentBărbatul care l-a stropit cu cerneala pe Simion este din Bacău
Articolul următorTransparency International: România, în continuare în primele trei cele mai corupte ţări din Uniunea Europeană. Care este domeniul cel mai VULNERABIL