AUR a obtinut la alegerile parlamentare din Moldova un scor de 0,48%. Inainte de alegeri, liderii AUR sustineau ca vor ajunge sa ia 15% din voturi,

Iata rezultatele oficiale ale alegerilor din Moldova, dupa numararea a peste 97% din voturi, conform Comisiei Electorale Centrale. AUR a obtinut sub 7.000 de voturi.

Imagine

Liderul adevarat al AUR, afaceristul Marius Dorin Lulea (oficial vicepresedinte AUR), sustinea ca AUR va obtine la alegerile din Republica Moldova „peste 10% din optiunile de vot in varianta pesimista, in cea optimista peste 15%.”. El afirma ca cine ataca AUR urmareste de fapt „interesele Rusiei”.

„Fiti cu ochii pe Romania caci odata cu intrarea noastra in batalia pentru Basarabia agentura Rusiei va scoate toti acoperitii de prin presa si institutiile statului de prin sertarele prafuite ca sa loveasca in AUR. Mai sunt si alti asa-zis ‘prieteni internationali’ care isi au bagata coada in aceasta poveste. Acestia au construit o retea de ONG-uri cu finantarea dubioasa si prin care blocheaza tot ceea ce este romanesc, inclusiv proiectele mari de infrastructura. Vine si timpul lor.

Stati linistiti, nu mai afecteaza pe nimeni acest lucru, s-a prins lumea de ce hram purtati. Va chinuiti degeaba, nu va mai crede nimeni, iar noi va multumim ca ne faceti publicitate si ne ridicati in ochii poporului roman.

Este momentul oportun ca institutiile statului sa isi faca treaba si sa mai demaste o parte din ei. Eu va spun doar atat: pe 11 iulie in Basarabia vom obtine peste 10% din optiunile de vot in varianta pesimista, in cea optimista peste 15%. Nu va mai amagiti degeaba ca nu este asa, cred ca deja stim unde suntem si cum suntem prin masuratori proprii care nu ne-au inselat niciodata.

Politicienii din celelalte partide politice, cei patrioti, caci sunt si acolo, sa lase la o parte batalia pentru Basarabia caci avem o sansa istorica, o sansa romaneasca ce nu o putem rata. In caz contrar asa-zisele partide pro-europene nu vor avea decat sa faca alianta cu Sor, Usatai sau Dodon. Fiti realisti in acest lucru caci acestea nu pot lua mai mult de 30%, votul pentru actualul presedinte fiind de 36% in primul tur. Nu mai punem ca nu au nici un fel de locomotiva electorala si lista de candidati este sub orice critica, incapabili sa conduca acea parte de Romania. Maia a fost clar cea mai buna optiune la moment (in fata lui Igor Dodon), inclusiv noi am sustinut acest lucru in diaspora si Romania, insa in cazul de fata este vorba despre altceva.

Tocmai de aceea spun ca cine loveste in AUR, fara efecte negative desigur, in realitate urmareste interesele Rusiei, singurul stat care nu doreste ca noi sa fim acolo. In rest, cine doreste un viitor european, fara jocurile Rusiei, stie ca AUR poate salva o munca de ani.

In 1940 unii politicieni romani au votat cedarea fara lupta a Basarabiei. Noi, cei de la AUR, nu vom repeta aceasta grava eroare si ne vom bate indiferent de sanse sau procente, cum altii le spun. Pentru noi Basarabia nu poate sta intr-o simpla statistica, cine poate sa ajute sa o faca, indiferent de unde este, din ce partid este, ce asociatie patriotica reprezinta, in ce loc din statul roman se afla”, a scris Lulea pe Facebook.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentKlaus Iohannis: Vaccinarea anti-Covid este voluntară și așa va rămâne
Articolul următorProtest la Cotroceni. Zeci de oameni au ieșit în stradă din cauza proiectului Roșia Montana