Liderul AUR George Simion a confirmat pentru alba24.ro, pe 1 mai 2022, ca un grup de 12 deputati din AUR au negociat sa plece „în masă” la PNTCD si sa faca grup parlamentar in Camera Deputatilor, printre acestia fiind si deputatul Daniel George Rusu de la Alba, motiv pentru care l-a dat afara din partid.

“12 deputați, printre care și cel din Alba, au avut o serie de cerințe printre care și o garanție scrisă că vor rămâne pe un loc eligibil de deputat și la alegerile viitoare. Atunci ar fi avut loc o negociere a grupului de deputați pentru o posibilă plecare în masă către PNȚCD. Din tot grupul de deputați, doar cel din Alba, a luat hotărârea să plece din partid”, a declarat George Simion pentru alba24.ro.

In urma acestui scandal, George Simion l-a exclud din AUR la finele acestei saptamani pe deputatul Daniel George Rusu, inlocuindu-l la conducerea AUR Alba cu Mircea Trifu.

Deputatul fost AUR Daniel George Rusu a declarat pentru presa locala ca va continua sa sustina cauza nationala si ca se va orienta spre un partid de dreapta in care sa continue lupta pentru Romania.

Duminică dimineața, 1 mai, Daniel Gheorghe Rusu a scris intr-o postare pe Facebook că ”din păcate George nu mai este același! Beția puterii i-a venit de hac!”.

In raspuns, Simion l-a facut “tradator”, acesta anuntand intr-o postarea luni de “la 19:00 avem reconstituirea Filialei Alba, la Hotel Cetate, în prezența maestrului Dorel Vișan”.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentPrima Doamnă a Americii, Jill Biden, vine în România
Articolul următorRomânia, survolată de avioane-spion NATO. Mişcările ruşilor, monitorizate